Tänään käytiin Päivi Kallioniemen vastaanotolla peilauttamassa molempien poikien silmät ja Turelta tutkittiin lisäksi polvet. Pojat saivat oikein tuplapeilaukset, kun paikalla oli toinenkin eläinlääkäri harjoittelemassa silmäpeilauksia. Kummallakin pojalla oli terveet ja täysin moitteettomat silmät! Nyt ei Roopen silmästä löytynyt edes sitä yhtä ylimääräistä ripseä, joka viime kerralla löytyi. Turella oli lisäksi terveet polvet!

 

Nyt on Tampereen reissu tehty. Hyvä mieli jäi reissusta vaikkei sen kummempaa menestystä tullutkaan. No eipä sitä juuri odotettukaan, kun ausseja oli kuitenkin ilmoitettu huimat 53. Ture sai ensimmäistä kertaa junnuissa tuloksen EH3. Se oli hyvin 12 junnu-uroksen joukosta, joista vain yksi oli tuomari mielestä ERI:n arvoinen. Junnujen jälkeen tuomarin tiukka linja hieman muuttui ja vaaleanpunaisiakin nauhoja alettiin jakamaan. Roope tuli valioluokassa toiseksi ERI:llä! Näyttelyarvostelut löytyy poikien näyttelytuloksista.

Seuraavaksi jännitetäänkin silmäpeilausta, joka on molemmilla pojilla edessä ensi lauantaina. Turelta tutkitaan lisäksi polvet. Sitten 3-viikon päästä Ture menee seuraavan kerran pyörähtämään kehässä . Pieksämäen agikisat Roopen osalta on vielä mietinnässä.

 

Tänään on Jannun synttärit ja ikää olisi tullut täyteen 13-vuotta. 1,5 kuukautta olemme nyt opetelleet elämään ilman Jannua. Lahja vaihtuikin kynttilään haudan päällä.

Ensi viikon torstaina eli 12.3 täyttää meidän pikkuinen turilas yhden vuoden! Niin se aika rientää ja Turestakin alkaa tulla jo iso poika. Synttäreiden kunniaksi suuntaammekin sitten perjantaina kohti Tamperetta ja lauantaina pitäisi uskaltautua kehään molempien poikien kanssa. Ture pääsee ensimmäistä kertaa junnuilemaan ja Roope sitten valioihin. Jänskää!