Lauantaina suunnattiin jälleen näyttelyyn ja paikkana tällä kertaa Äänekoski. Ryhmikseen oli ilmoitettu 19 aussieta. Ture sai ERI:n ja voitti kilpailuluokan saaden SA:n. Ja kun muissa luokissa ei SA:ta jaettu, niin Ture oli samalla PU1 ja sai sertin! Ja lopulta Ture oli vielä ROP! :D Ture pääsi siis ensimmäistä kertaa pyörähtämään ryhmäkehässä ja siellä meidät käteltiin kehästä ulos juuri  ennen neljän parhaan valintaa.

Nyt olis sitten sertit kasassa ja kuukauden päästä sitten suunnataan luonnetestiin. Saas nähdä tuleeko tähän taloon toinen valio. :) Olin ilmoittanut Turen vielä parin viikon päähän Varkauden näyttelyyn, mutta taidetaan olla laiskoja ja jätetään väliin. Muutenkin vähennetään näyttelytouhua ja kisataan ennemmin vaikka vähän enemmän agilityssä.
 
Viime viikonloppuna oli Turella paljon ohjelmaa. Lauantaina suunnattiin Mikkelin ryhmikseen. Näyttelyyn oli ilmoitettu 16 aussieta, joista peräti 9 oli avoimen luokan uroksia. Kehässä oli siis tiivis ja melko jännittynytkin tunnelma. Tuomari mieltyi Tureen, joten tuloksena hienosti ERI2, SA, PU2 ja vara-serti :) Ensi lauantaina jatketaan sitten kevään näyttelykierrosta Äänekoskella.

Sunnuntaina oli vuorossa MH-luonnekuvaus, jonne pääsimme vihdoin ja viimein. Kuvaus sujui hyvin Turemaisesti periaatteella, jos et anna lupaa/käskyä en tee mitään, mutta jos sinä kutsut minä tulen. Ture vaan on niin mamman poika aina välillä :) Tarkemmat tulokset löytyy Turen tuloksia-sivulta. Mielenkiintoinen ja varsin mukava päivä kaiken kaikkiaan. Kuukauden kuluttua tutkitaan Turen päänsisältöä sitten luonnetestin kera.