Turen kanssa käytiin taas vaihteeksi Mikkelissä kisailemassa. Ensimmäinen rata oli kamalaa säätöä, mutta virheetön suoritus toi melko haastavalla radalla nollavoiton ja samalla menolipun kakkosiin!

Sitten alkoi pähkäily jäädäkö odottamaan useaksi tunniksi kakkosten hyppäriä. Kun luvattua sadetta ei Mikkeliin tullut, päätin jäädä korkkaamaan kakkoset. Meidän hyppäri menikin sitten varsin mallikkaasti ja vedettiin ensimmäisenä vauhdikas nolla johon muut ei pystyneet vastaamaan. Eli päivän toinen nollavoitto ja ensimmäinen nousunolla kakkosista! Täytyypä myöntää, että aikas upea kisapäivä takana! :-)
 
Agiviikonlopun aloitti Ture Mikkelissä. Tarjolla oli hyppäri ja agilityrata. Ture pääsi korkkaamaan ensimmäisenä koirana kisat ja hypäriltä tulos 10. Agiradalta sitten toinen nolla ykkösissä! Positiivinen yllätys, kun epäilin koiran räjähtävän käsille joutuessaan starttaamaan radoille ensimmäsenä. Sitten olisi vielä sen yhden nollan metsästys edessä ykkösissä.

Sunnuntaina oli vuorossa Roope ja paikkana Heinola. Kolmosille oli kolme rataa, joista viimeinen hyppäri. Roope toimi radoilla kuin unelma ja vauhtikin pysyi hyvin yllä kuumuudesta huolimatta. Päivän saldo 5, 0 ja hyl. Ekalla radalla sössin kepeille viennin ja viimeisellä radalla ohjasin huolimattomasti ja yksi aita hypättiin sitten väärään suuntaan. Ei siis yhtään hassumpi viikonloppu! :-)