Tänään päätin sitten vihdoinkin soittaa kennelliittoon ja kysellä tuloksia, kun kuvauksesta on aikaa jo 5,5 viikkoa. Siellähän se lausunto oli virkailijan pöydällä. Tuloksia ei puhelimitse saanut, mutta virkailija lupasi kirjata lausunnon tänään. Puoli kolmelta tuli kauan odotettu sähköposti. Tulokset olivat mieluisia, joten kannatti odottaa vähän kauemminkin. Lonkat B/B ja kyynärät 0/0! :-)
 
Niin sitä on vuosikin vaihtunut ja joulutauko vetelee viimeisiään. Huomenna pitäisi agitreenien taas jatkua mikäli keli vain sallii.
Turen tuloksia ei ole vieläkään kuulunut kennelliitosta, vaikka kuvauksesta on jo yli kuukausi aikaa. Jos ei tuloksia ensi viikolla kuulu, niin sitten täytyy ruveta jo kyselemään niiden perään.

Eilen Ture sai vihdoin ja viimein vetovaljaat! Valjaitahan piti tietysti heti kokeilla ja lyhyt testilenkki tehtiin juosten. Tänään sitten tehtiin jo ihan mukavan pituinen lenkki potkurin kanssa. Homma sujuu ällistyttävän hyvin, kun Roope tietää mitä tehdään ja Ture sitten peesaa hienosti vieressä. Turehan ei hienona poikana tietystikään vedä, vaan antaa Roopen hoitaa sen puolen :-) No pääasia, että meno on sujuvaa ja molemmat voi laittaa veronaruun kiinni. Kunhan pakkaset hieman hellittävä, niin sitten päästään hiihtämäänkin!