Tämä viikko on taas mennyt Turen osalta sairastellessa. Sunnuntai-iltana alkoi taas raju oksentelu. Maanantaina suuntasimme Jyväskylään eläinlääkäriin. Ture sai oksennuksenestopiikin ja mukaan lähti 10 päivän antibioottikuuri, promax pastaa, oksennuksenestotabletteja sekä i/d:n erikoisruokaa.

Tiistaina alkoi ruoka maistua ja Ture oli muutenkin jo lähes normaali itsensä. Keskiviikkona tuli kuitenkin taas takapakkia. Illalla alkoi kamala ripuli ja yö menikin rampatessa tunnin välein pihalla. Aamuyöllä alkoi taas oksentelu.

Torstaina suunnistimme uudestaan eläinlääkäriin. Nyt otettiin verinäytteitä, joiden kaikki tulokset olivat sentäs normaalit! Röntgenillä kuvattiin maha sekä kyljellään että selällään. Sielläkään ei näkynyt mitään hälyyttävää. Ture oli alkanut jo hieman kuivua, joten nyt sitten nesteyttiin sekä annettiin uusi oksennuksenestopiikki. Loppupäivänä ei saanut tarjoilla mitään, ei edes vettä.

 Tänä aamuna annettiin ekaksi hieman vettä. Vesi kun pysyi nyt sisällä, niin myöhemmin hieman ruokaa sekä antibiooti. Jos tänään olisi oksentelu vielä jatkunut, niin edessä olisi ollut leikkeus. Toivottavasti Ture alkaisi nyt oikeasti parantumaan, niin vältyttäisiin mahan avaamiselta. Vielä ei uskalla riemuita, kun takapakkia on tullut jo niin monta kertaa ja syytä rajuun oksenteluun ja ripuliin ei ole saatu selville.

 

Täytyypä hieman päivittää tilannetta pitkän tauon jälkeen. Koiraväki väheni kahteen, kun pari viikkoa sitten Jannusta tuli koiraenkeli :-( Melkein 13-vuotiaaksi Jannu kuitenkin sai elää. Koko porukkaan isku reilu pari viikkoa sitten mahatauti ja se oli sitten liikaa meidän vanhukselle. Nyt sitten touhutaan kahden koiran voimin.

Nyt on ollut meneillään agilityesteiden rakennusprojekti. Kohta päästään siis treenaamaan kotonakin! Hiljalleen täytyy ruveta treenailemaan tuon turjakkeenkin kanssa esteitä. Tai no ollaanhan me jo hieman keppejä, putkea ja yhtä aitaa treenailtu. Täytyypä sanoa, että ei siitä touhusta ainakaan vauhtia puutu :-)

Molemmat pojat on nyt ilmoitettu Tampereen näyttelyyn. Sitten Roope siirtyykin kiertämään agilitykisoja ja Ture saa näytellä nättiä hieman useamminkin tämän vuoden aikana. Täytyypä tehdä jossain vaiheessa tuonne etusivulle osio, jossa olisi mainittu tulevia tapahtumia joihin olemme suuntaamassa. Muutenkin pitäisi sivuja muokkailla ja päivittää, jos vaan iskisi inspiraatio siihen touhuun...