Täytyypä hieman päivittää tilannetta pitkän tauon jälkeen. Koiraväki väheni kahteen, kun pari viikkoa sitten Jannusta tuli koiraenkeli :-( Melkein 13-vuotiaaksi Jannu kuitenkin sai elää. Koko porukkaan isku reilu pari viikkoa sitten mahatauti ja se oli sitten liikaa meidän vanhukselle. Nyt sitten touhutaan kahden koiran voimin.

Nyt on ollut meneillään agilityesteiden rakennusprojekti. Kohta päästään siis treenaamaan kotonakin! Hiljalleen täytyy ruveta treenailemaan tuon turjakkeenkin kanssa esteitä. Tai no ollaanhan me jo hieman keppejä, putkea ja yhtä aitaa treenailtu. Täytyypä sanoa, että ei siitä touhusta ainakaan vauhtia puutu :-)

Molemmat pojat on nyt ilmoitettu Tampereen näyttelyyn. Sitten Roope siirtyykin kiertämään agilitykisoja ja Ture saa näytellä nättiä hieman useamminkin tämän vuoden aikana. Täytyypä tehdä jossain vaiheessa tuonne etusivulle osio, jossa olisi mainittu tulevia tapahtumia joihin olemme suuntaamassa. Muutenkin pitäisi sivuja muokkailla ja päivittää, jos vaan iskisi inspiraatio siihen touhuun...
Leave a Reply.