Ei ole tullut kirjoiteltua taas pitkään aikaan. Tässä joitain tärkeimpiä juttuja mitä nyt mieleen tulee.

22-24.6 oltiin Turen ja Roopen kanssa paimentamassa Vehmersalmella. Yllättävän hyvin ja rauhallisesti molemmat pojat osasivat lampaita paimentaa. Paljon tosin treenaamista tarvitaan ennen kuin hommat kunnolla sujuisi. Edellytyksiä kuitenkin hommaan olisi! Roope yllätti kyllä omilla taidoillaan todella positiivisesti. Kuvia molemmista pojista  löytyy kennel Bywaterin galleriasta http://www.aussiet.galleria.fi/kuvat/Paimennusleiri%2C+kes%E4kuu+2009/

Roope täytti meidän paimennusleirin aikana 23.6. huimat 5-vuotta! Eipä se Roope enää mikään pikkupoika ole :-)

27.6. suunnattiin Roopen kanssa Varkauteen agikisoisin. Kolme starttia ole kolmosille tarjolla. Olipa taas multa melkoista säheltämistä. Yksi rata oli kunnollinen, mutta siltäkin harmittavasti vitonen.

5.7. oli sitten Turen vuoro ja meidän molempien ensimmäiset tokokisat. Siis ihan viralliset sellaiset! Ture teki hienosti töitä, mutta mun jännittäminen oli ihan järkyttävää ja sen takia sitten pisteitä lähtikin useammasta liikeestä. Liikkeestä maahanmeno (siis meidän varmin liike) meni nollille, kun Ture yllättäen istui ja en sitten tajunnut antaa edes toista käskyä. Estehypyssä Ture teki myöskin jotain ennenkuulumatonta ja ponnisti esteen päältä. Tarkemmat pisteet löytyy Turen tokotuloksista, mutta kasaan saimme siis 159,5 pistettä, II-tulos ja sijoitus 5.
Leave a Reply.