Taas laahaa pahasti perässä tämä kotisivujen päivitys... Jo 1,5 viikkoa sitten käytiin Turen kanssa Jyväskylän näyttelyssä. Osallistuttiin vain lauantaina ja Ture korkkasi valioluokan ERI:llä. Häntä ja turkki oli pitkälti päivän sana. No Turellahan sitä turkkia ei liikoja ole ja vielä kun häntäkin oli tuomarin mukaan epäonnen häntä, niin punaiseen nauhaan täytyy olla varsin tyytyväinen. Seuraavan kerran suunnataan näyttelyyn ehkäpä huhtikuussa Lahden KV:hen ja  sinne pääsee sitten mukaan molemmat koiruudet.

Viime viikonloppu sitten vietettiin Jatin kisoissa. Tuloksia tuli laidasta laidaan, kuten oli ratojakin. Lauantaina Turelle hyvä hylky ihan ohjaajan takia ja sitten rata, jossa koira taas päätti tehdä omiaan ja siitä keskeytys. Roopelle kunnon kontaktien roiskinta rata, joka keskeytettiin ja toisella radalla  yksi harmillinen ohjaajan aiheuttama kielto. Enpä ole koskaan ennen Roopen kanssa rataa lopettanut kesken, mutta kerta se on näköjään ensimmäinenkin. Intoa oli hieman liikaa ja kun ei olla treenailtu, niin näköjään sitä vanhakin koira oppii tekemään kontaktivirheitä. Sunnuntaina sitten Turelle nolla varsin kivalla radalla ja hyvä hylky. Roopelle sitten puhdas rata o,6 sekunnin yliajalla ja vitonen riman pudotuksesta. Sunnuntaina otettiin hyvin varmistellen kontaktit, joten niihin paloi sitten aikaakin. Mutta eipä tehty virheitä! Turekin oli kolmella radalla neljästä varsin hyvin kuulolla, joten ehkä silläkin on vielä toivoa :)

1,5 viikon päästä olisi vielä yhdet kotikisat tarjolla tälle vuodelle. Tässä on muutama päivä aikaa miettiä, että vieläkö jaksetaan yhdet kisat vetäistä läpi vaiko aloitetaanko jo nyt kisatauko. Just nyt tuntuu siltä, että agilitykiintiö on tällä hetkellä täynnä, mutta ainahan se mieli voi muuttua...
4/24/2012 01:30:38 pm

THX for info

ReplyLeave a Reply.