Vuosi on vaihtunut ja tänään pitäisi aloittaa treenaaminen. Kolmen viikon joulutauko agilitystä on takana ja nyt jatketaan uudella innolla. Kisataukoa jatketaan vielä ainakin maaliskuuhun ellei jopa huhtikuuhun asti. Nyt haetaan ohjaajalle hieman kisamotivaatiota ennen kuin laitetaan niitä ilmoittautumisia menemään.

Nyt ollaan hieman kunnostauduttu tokoilun suhteen Turen sekä jopa Roopenkin kanssa. Turen kanssa ollaan opeteltu voittajan liikkeitä, kun vihdoin ja viimein sain aikaiseksi hommata metallikapulan, vermeet ruutuun ja tunnarikapuloita. Metallikapula on ihan hyi hyi, mutta ruutu on ihan huippu kiva. Ohjaajan kannalta motivaatiota nostaa uusien asioiden opettaminen, mutta saas nähdä kuinka pitkään tätä innostusta riittää. Tavoitteena voisi kuitenkin pitää liikkeiden jonkinlaiseen kuntoon saaminen vaikkei kisakentille suunnatakaan.

Tänä vuonna pyritään tekemään viikonloppuisin muutakin kuin pelkkiä koirajuttuja toisin kuin viime vuonna. Katsotaan rauhassa mitä kivaa vuosi tuokaan tullessaan :)Leave a Reply.