Taas vaihteeksi suunnattiin molempien koirien kanssa kotikisoihin liitelemään lauantaina ja sunnuntaina.

Ture korkkasit kisat hylyllä. Oltiin Turen kanssa hieman törmäyskurssilla ja ensimmäistä kertaa kisoissa tein kunnollisen mahalaskun kentälle. Ei se rata muutenkaan ihan mennyt kuten piti, kun Ture päätti hieman päästellä höyryjä. Roopen kanssa hyvä rata, mutta hylkyhän sieltä tuli. Taas tuli muistutus ettei kannata mennä muuttamaan ohjaussuunnitelmaa enää radalla. Päästeltiin komeasti okserin ohi ja kun en viitsinyt korjata, niin napattiin hylky.

Toisella radalla Ture oli jo hieman paremmin kuulolla, mutta pitkiä kaarroksia tehtiin. Keppien tiesin aiheuttavan ongelmia, kun keppien lopussa ei päässyt yhtään vedättämään ja piti tehdä tiukka käännös vasemmalle. Niinhän se viimeinen väli jäi pujottelematta ja siitä sitten vitonen. Roopella oli vauhtia ja eihän siinä vauhdissa sitten ehtinyt mitään puomin alastuloa tekemään. Eli Roopellekin vitonen varsin vauhdikkaalla menolla. Pitäis varmaan Roopenkin kanssa treenailla eikä vain kisata, kun alkaa muuten kontaktit paukkumaan.

Sunnuntaina oli Roopen vuoro aloittaa. Hyvä rata, mutta en saanut työnnettyä suoran jälkeen putkeen, vaan kääntyi minuun päin ja siitä sitten kielto. Ja ennen kuin se oikea putken pää löytyi paloi sekentteja, joten hieman myös yliaikaa. Ture oli taas vaihteeksi unelma koira ja teki just niin kuin ohjattiin. Eli nollahan sieltä tuli varmistelluilla kontakteilla :)

Hyppäriltä sitten Roopelle nolla ja ehdittiin yllättäen jopa ihanneaikaan, vaikka yksi hidas käännös tehtiinkin. Ture päästeli sitten taas menemään hieman liiankin vauhdikkaasti ja aidan siivekkeet vaan lenteli ja tehtiin kaikki mahdolliset esteet, jotka eteen vain sattuivat. Juu ei tuu tylsäks Turen kanssa kisailu...Leave a Reply.