Kirjataanpas vihdoinkin ylös hieman toukokuun tapahtumia. Roope pääsi pitkästä aikaa kisaamaan äitienpäivänä. Ekalta radalta kielto ja vauhdikas lentokeinu. Enpä sitten yhtään muistanut, että eihän Roope ole tehnyt keinua kuin viimeksi marraskuun kisoissa. Toisella radalla tippui viimeinen rima ja yliaikaa muutama sekuntti. Radoilla riitti haastetta ihan yllin kyllin. Täytyy olla tyytyväinen, että ylipäätään muistin radat ja Roope meni just niinkuin ohjasinkin.

Helatorstaina suunnattiin Turen kanssa Kangasniemelle Reijo Tuovisen arvosteltavaksi. Päivän saldo AVO ERI1, PU2 ja vara-serti eli ei yhtään hassummin! :-)

15-16.5 järjesti JAT agilitykisat. Lauantaina häärin kisoissa kokopäivän töissä ja sunnuntaina radalle pääsi vuorostaan Ture. Ensimmäisellä radalla Ture avasi nollatilinsä ja sijoittui vielä hienosti kolmanneksi! Hienoa menoa Turelta :-) Toinen rata meni myöskin hyvin. Yhdessä kohdassa olin hieman myöhässä, joten napattiin sitten aidalta kielto. Vitosella päästiin kuitenkin taasen palkinnoille ja oltiin toisia. Viimeisellä radalla ohjaajalla loppui jo puhti kesken ja sieltä napattiin pari kieltoa. Kympillä sijoituttiin viidenneksi. Aika mahtava päivä siis!
7/13/2012 01:32:50 pm

Nice one info, thx

ReplyLeave a Reply.