Tämä viikko on taas mennyt Turen osalta sairastellessa. Sunnuntai-iltana alkoi taas raju oksentelu. Maanantaina suuntasimme Jyväskylään eläinlääkäriin. Ture sai oksennuksenestopiikin ja mukaan lähti 10 päivän antibioottikuuri, promax pastaa, oksennuksenestotabletteja sekä i/d:n erikoisruokaa.

Tiistaina alkoi ruoka maistua ja Ture oli muutenkin jo lähes normaali itsensä. Keskiviikkona tuli kuitenkin taas takapakkia. Illalla alkoi kamala ripuli ja yö menikin rampatessa tunnin välein pihalla. Aamuyöllä alkoi taas oksentelu.

Torstaina suunnistimme uudestaan eläinlääkäriin. Nyt otettiin verinäytteitä, joiden kaikki tulokset olivat sentäs normaalit! Röntgenillä kuvattiin maha sekä kyljellään että selällään. Sielläkään ei näkynyt mitään hälyyttävää. Ture oli alkanut jo hieman kuivua, joten nyt sitten nesteyttiin sekä annettiin uusi oksennuksenestopiikki. Loppupäivänä ei saanut tarjoilla mitään, ei edes vettä.

 Tänä aamuna annettiin ekaksi hieman vettä. Vesi kun pysyi nyt sisällä, niin myöhemmin hieman ruokaa sekä antibiooti. Jos tänään olisi oksentelu vielä jatkunut, niin edessä olisi ollut leikkeus. Toivottavasti Ture alkaisi nyt oikeasti parantumaan, niin vältyttäisiin mahan avaamiselta. Vielä ei uskalla riemuita, kun takapakkia on tullut jo niin monta kertaa ja syytä rajuun oksenteluun ja ripuliin ei ole saatu selville.

Paula
2/8/2009

En itse ole Rutiksessa paikalla, mutta voimia sinne. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Isää ja äitiä (eeva ja jorma)ja Rapsua nähdessäni, tiedän kuinka vaikeaa se on, kun rakas koira on kipeä.

Paula

Reply
9/25/2012

nice post

ReplyLeave a Reply.