Jopas on taas aikaa kulunut sivujen päivityksestä. Vaikka kotisivut ovat eläneet hiljaiseloa, niin me ollaan touhuiltu kaikkea kivaa. Koetan nyt muistella ainakin tärkeimmät.

7.11 oli agilitykilpailut Pieksämäellä. Roopen kanssa käytiin pitkästä aikaa kisailemassa Pieksämäellä. Ekalta radalta nolla, mutta yliaikaa. Roopen täytyy antaa mennä ja itsekin on muistettava pitää vauhtia yllä. Toisella radalla vauhtia oli riittämiin, mutta olin sitten ensimmäistä kertaa opetellut radan väärin. No siltä radalta sitten yllättäen hylky.

21.11 käytiin Turen kanssa Jyväskylän näyttelyssä pyörähtämässä. Ausseja oli ilmoitettu huimat 47. Ture sai ERI:n ja voitti luokansa. Hienosti meni myös paras uros-kehä, jossa Ture tuli kolmanneksi! Tuloksena siis NUO ERI1, PU3 :-) Ei mikään huono veto s Seuraavan kerran kehään mennään pyörähtämään sitten keväällä, kun aloitetaan viimeisen sertin metsästys.

28.11 oli Jatin järjestämät agikisat. Ture pääse tekemään agilitydebyyttinsä. Ensimmäinen rata oli sujuvaa menoa. Itse sähläsin kepeille menon, josta sitten 5. Loppusuoralla hihkuin hieman liian aikaisin ja viimeinen rima tuli alas. Tuloksena 10. Toisella radalla tuli eka rima alas ja ohjaus sitten hieman herpaantui. Tuloksena lopulta 20. Hienosti Ture selviytyi ensimmäisistä kisoistaan. Josko sitä sitten keväällä tai kesällä innostuttaisiin taas kisailemaan. Roope oli myöskin kisaamassa. Ensimmäinen rata oli täynnä takaaleikkauksia ja välistä vetoja. Roope toimi upeasti ja vauhdikkaasti. Mahtava rata kariutui lyhyeen ajatuskatkokseen, että mihinkäs seuraavaksi. Roope ehti sitten tarjota aata, johon ei siis oltu menossa. Toiselta radalta tuli myöskin hylky.

Viime tiistaina käytiin Turen kanssa kuvauksissa Keski-Suomen eläinklinikalla. Selkä oli priimaa ja nyt sitten jännitään kennelliiton tuomiota lonkka- ja kyynärkuvista. Josko ne tulokset saapuisivat vielä tämän vuoden puolella.Leave a Reply.